Permanentbostad

Använd Attefallshus som permanent bostad. Du får utan problem plats med toalett, dusch och kokvrå på Attefallshusets 25 kvm. Om Attefallshuset ska användas som permanentbostad är det smart att bygga en modell med ett loft, då man får större boyta.

Bastu & uthus

Du kan även använda Attefallhuset som bastu och uthus. Vi rekommenderar att man bygger en bastu kombinerat med dusch och toalett, där man kan svalka sig mellan de varma baden. Dessutom kan man aldrig ha för många toaletter eller duschutrymmen.

Förråd

Man inte kan ha för mycket förvaring, därför är ett Attefallshus-förråd en bra lösning. Attefallshus är perfekt som förråd, då man har tillgång både till värme och kyla. Ett strukturerat Attefallshusförråd kan även fungera som kombinerad gäststuga. Smart va?

Garage

Att använda Attefallshuset som garage är en bra lösning för dig som behöver någonstans att förvara bilen. Garaget kan även användas som verkstad, där man kan utföra arbeten som man inte vill göra inne i huset. Ditt Attefallshusgarage kan t.ex. vara snickeriverkstad.